Количката е празна
За нас

За Нас

Нашата фирма е специализирана в производството на електрически одеяла, електрически възглавници, противоплъзгащи постелки и килими за баня и други подобни. С високото си качество, конкурентни цени и иновации, сме успели да се наложим на българския пазар като водеща фирма в бранша. Всичките ни продукти са стандартизирани по БДС-EN. Критериите ни за качество са: реалните гаранции и много доволни клиенти.

ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОДЕЯЛО

Електрическите одеяла ви осигуряват необходимото затопляне и комфорт за да имате хубав, дълбок, продължитален и отпускащ сън. Предпазват ви от ревматизъм, който е причинен от студения въздух и влагата. Облекчават болки от различен произход и подпомагат лечението при грипни състояния и настинки. Материал хасе-полар, БДС EN 60335-2-17:2013

Електрическите одеяла са електрически уреди. Винаги, преди употреба, се запознайте с инструкциите за безопасна експлоатация на уреда.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ВЪЗГЛАВНИЦА

Вие можете да използвате тези елекрически възглавници с всички видове столове и табуретки. Също можете да сложите възглавницата директно върху специфично болезнено място на вашето тяло. Електрическата възглавница е създадена с цел облекчаване чрез затопляне на мускулни схващания и болки по ставите от различен произход. БДС EN 60335-2-17:2013

Електрическите възглавници са електрически уреди. Винаги, преди употреба, се запознайте с инструкциите за безопасна експлоатация на уреда.